Beton amprentat Darmanesti

Beton amprentat Darmanesti

Cu o experienta de peste 12 ani in domeniul pavajelor din Beton amprentat Darmanesti, atat in Romania cat si pe teritoriul Europei, compania Beton amprentat Darmanesti MAR va pune la dispozitie o echipa profesionista capabila sa execute cele mai pretentioase lucrari de Beton amprentat Darmanesti, adaptate nevoilor fiecarui client. Venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii de calitate, durabile, pentru ca rezultatul final sa fie conform asteptarilor dumneavoastra.

Pavajele din Beton amprentat Darmanesti reprezinta o tehnologie utilizata cu succes la amenajarea strazilor, trotuarelor, zonelor rezidentiale, centrelor comerciale, parcurilor de distractie, teraselor, parcarilor, aleilor pietonale si alte utilizari. Asta este un sistem de pavare ce se realizeaza prin imprimarea unui strat crud de beton special cu ajutorul unor matrite care imita aspectul pietrei naturale, a caramizii, a gresiei etc.

Exista situatii in care un pavajul din Beton amprentat Darmanesti este supus unui trafic intens, cum ar fi rampe de acces la garaje, parcari auto si alte spatii, iar acesta rezista cu succes pe perioade indelungate.

Designul si culoarea raman neschimbate in decursul anilor deoarece sunt unul si acelasi cu pavajul din Beton amprentat Darmanesti si nu sunt suprapuse.

 

CE ESTE PAVAJUL DIN Beton amprentat Darmanesti?

Pavajul din Beton amprentat Darmanesti este un sistem de pavare ce se realizeaza prin imprimarea unui strat crud de beton special (beton ce contine fibre elastice pentru protectia pavajului din Beton amprentat Darmanesti la aparitia fisurilor majore si aditivi pentru marirea rezistentei la ciclurile inghet-dezghet) cu ajutorul unor matrite care imita aspectul pietrei naturale, a caramizii, a gresiei, granit etc.

Durata medie de viata a pavajelor din Beton amprentat Darmanesti este de peste 25 de ani, ofera protectie impotriva apei si este rezistent la intemperii.

Pavajele din Beton amprentat Darmanesti sunt foarte apreciate deoarece pune in evidenta frumusetea naturala a locatiei in care se aplica, da un aspect rustic dar in acelasi timp modern si rafinat suprafetelor, fara restrictii de culoare, ceea ce este un avantaj major in comparatie cu clasicul pavaj din dale. Pavajul din Beton amprentat Darmanesti este robust, durabil in timp, iarna nu aluneca si ceea ce e cel mai important, se poate reinnoi aspectul de cate ori se doreste prin aplicarea de lac pe suprafata lucrarii şi inclusiv prin schimbarea culorii pavajului la nevoie.

 

AVANTAJE Beton amprentat Darmanesti

 • posibilitatea de a alege din multitudinea de texturi si culori;
 • potrivite oricarui tip de design, fara a se modifica tonalitati sau culori;
 • posibilitatea de utilizare atat la interior cat si la exterior, cu numeroase accesorii
 • arhitecturale pentru finisaje;
 • spre deosebire de pietris, asfalt sau pavaj, nu se scufunda si nu se deformeaza;
 • poate fi curatat cu usurinta de pete (ulei, petrol etc);
 • perioada de executie scurta;
 • nu creste iarba printre piese;
 • nu se mai misca si prin urmare nu se mai rup piesele;
 • se aplica indiferent de forma, inclinatii sau marimea terenului;
 • se aplica pe orice fel de suprafete: pamant, beton, asfalt etc;
 • se executa atat in palan orizontal cat si vertical;
 • pret foarte competitiv pentru Beton amprentat Darmanesti.

 

PALETA DE CULORI Beton amprentat Darmanesti

Paleta de culori pentru pavajele din Beton amprentat Darmanesti, este dupa cum vedeti extrem de variata, oferind fiecarui client, posibilitatea de a configura betonul dupa bunul plac. Acestea se pot combina intre ele, dand posibilitati nelimitate in ceea ce priveste nuanta pe care doriti pentru pavajul din Beton amprentat Darmanesti din curtea dumneavoastra.

Pavajele din Beton amprentat Darmanesti reprezinta arta de a fi unic, original, cu personalitate! Asta inseamna ca poti fi chiar tu propriul designer al spatiului ce urmeaza a fi amenajat.
Beton amprentat Darmanesti

Beton amprentat Darmanesti