Social Media

Beton Amprentat

Home Beton Amprentat
Telefon comenzi eMag Vremea Brasov Contact Revolut Telefon Digi Deranjamente Deranjamente CEZ Cod postal Arad Horoscop azi Balanta Contact eMag imobiliare Iasi Siguranța Vopsirii Părului În Timpul Sarcinii Saptamana 8 de sarcina Saptamana 7 de sarcina Telefon Raiffeisen Bank Telefon ING Bank Vremea 7 zile Cluj contact Digi Telefon Reclamatii

beton amprentat

BETON AMPRENTAT – oriunde in Romania

 

Cu o experienta vasta in domeniul pavajelor din beton amprentat, atat in Romania cat si pe teritoriul Europei, compania noastra va pune la dispozitie o echipa profesionista. Suntem capabili sa executam cele mai pretentioase lucrari de beton amprentat, adaptate nevoilor fiecarui client. Venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii de calitate, durabile, pentru ca rezultatul final sa fie conform asteptarilor dumneavoastra.

 

Pavajele din beton amprentat reprezinta o tehnologie utilizata cu succes la amenajarea strazilor, trotuarelor, zonelor rezidentiale, centrelor comerciale, parcurilor de distractie, teraselor, parcarilor, aleilor pietonale si alte utilizari. Asta este un sistem de pavare ce se realizeaza prin imprimarea unui strat crud de beton special cu ajutorul unor matrite care imita aspectul pietrei naturale, a caramizii, a gresiei etc.

 

Exista situatii in care un pavajul din beton amprentat este supus unui trafic intens, cum ar fi rampe de acces la garaje, parcari auto si alte spatii, iar acesta rezista cu succes pe perioade indelungate.

 

Designul si culoarea raman neschimbate in decursul anilor deoarece sunt unul si acelasi cu betonul si nu sunt suprapuse.

PALETA DE CULORI BETON AMPRENTAT

Paleta de culori pentru pavajele din beton amprentat, este dupa cum vedeti extrem de variata, oferind fiecarui client, posibilitatea de a configura betonul dupa bunul plac. Acestea se pot combina intre ele, dand posibilitati nelimitate in ceea ce priveste nuanta pe care doriti pentru pavajul din beton amprentat din curtea dumneavoastra.

 

Pavajele din beton reprezinta arta de a fi unic, original, cu personalitate! Asta inseamna ca poti fi chiar tu propriul designer al spatiului ce urmeaza a fi amenajat.

culori beton amprentat

CE ESTE BETONUL AMPRENTAT?

Betonul amprentat este un sistem de pavare ce se realizeaza prin imprimarea unui strat crud de beton special (beton ce contine fibre elastice pentru protectia betonului la aparitia fisurilor majore si aditivi pentru marirea rezistentei la ciclurile inghet-dezghet) cu ajutorul unor matrite care imita aspectul pietrei naturale, a caramizii, a gresiei, granit etc.

 

Durata medie de viata a pavajelor din beton amprentat este de peste 25 de ani, ofera protectie impotriva apei si este rezistent la intemperii.

 

Pavajele din beton amprentat sunt foarte apreciate deoarece pune in evidenta frumusetea naturala a locatiei in care se aplica, da un aspect rustic dar in acelasi timp modern si rafinat suprafetelor, fara restrictii de culoare, ceea ce este un avantaj major in comparatie cu clasicul pavaj din dale. Pavajul din beton este robust, durabil in timp, iarna nu aluneca si ceea ce e cel mai important, se poate reinnoi aspectul de cate ori se doreste prin aplicarea de lac pe suprafata lucrarii şi inclusiv prin schimbarea culorii pavajului la nevoie.

AVANTAJE BETON AMPRENTAT

 • – posibilitatea de a alege din multitudinea de texturi si culori;
  potrivite oricarui tip de design, fara a se modifica tonalitati sau culori;
 • – posibilitatea de utilizare atat la interior cat si la exterior, cu numeroase accesorii arhitecturale pentru finisaje;
 • – spre deosebire de pietris, asfalt sau pavaj, nu se scufunda si nu se deformeaza;
 • – poate fi curatat cu usurinta de pete (ulei, petrol etc);
 • – perioada de executie scurta;
 • – nu creste iarba printre piese;
 • nu se mai misca si prin urmare nu se mai rup piesele;
 • – se aplica indiferent de forma, inclinatii sau marimea terenului;
 • – se aplica pe orice fel de suprafete: pamant, beton, asfalt etc;
 • – se executa atat in palan orizontal cat si vertical;
 • – pret foarte competitiv.

BETON AMPRENTAT ORIUNDE IN ROMANIA!

Compania noastra se deplaseaza in localitatea dumneavoastra indiferent de orasul din care sunteti. Acoperim intreag teritoriul Romaniei, dupa cum urmeaza: Alba-Iulia, Arad, Arges (Pitesti), Bacau, Oradea (Bihor), Bistrita-Nasaud, Botosani, Brasov, Braila, Buzau, Calarasi, Cluj-Napoca, Constanta, Sfantu Gheorghe (Covasna), Targoviste (Dambovita), Craiova (Dolj), Galati, Giurgiu, Targu Jiu (Gorj), Harghita, Hunedoara (Deva), Slobozia (Ialomita), Iasi, Bucuresti (Ilfov), Satu Mare (Maramures), Drobeta-Turnu Severin, Targu Mures, Neamt (Piatra Neamt), Prahova (Ploiesti), Baia Mare, Zalau (Salaj), Sibiu, Suceava, Alexandria (Teleorman), Timis (Timisoara), Tulcea, Vaslui, Valcea (Ramnicu Valcea) si Focsani (Vrancea)

PRETURI PENTRU PAVAJE DIN BETON

Care este costul pe m2 pentru beton amprentat? Costurile sunt determinate in functie de situatia din teren. Pentru a obtine un pret corect pentru proiectul dumneavoastra de ciment amprentat va rugam sa ne contactati telefonic la 0730.163.282 sau pe adresa de email la office@betonamprentatmar.ro Va multumim!

APEL TELEFONIC beton amprentat WhatsApp