DESPRE BETON AMPRENTAT MAR

BETON AMPRENTAT MAR ofera servicii de pavaj exterior si interior cu beton amprentat pe tot teritoriul Romaniei, prin prisma tehnologiei de inalta calitate a betonului amprentat (pavaje, alei, etc) sau a betonului polimer (garduri, ziduri, etc), oferindu-va garantia si experienta anilor de activitate prealabili, pe teritoriul Europei dar totodata si o echipa bine pregatita profesional, cu personal calificat, avand in dotare tehnologie de ultima generatie.

Grosimea stratului aferent pavajului din beton amprentat poate varia în funcție de tipul terenului pe care este pus, armătura cu plasă din oțel sudat și fibrele polipropilenă (elemente folosite la prevenirea fisurilor).

Dupa turnare,  betonul este colorat in functie de preferinta clientului, întărit cu siliciu quarț și apoi amprentat cu variate forme și texturi. (piatră spartă, piatră naturală, imitația lemnului, piatră cubică, evantai și alte modele).

Exista posibilitatea ca la un moment dat sa fie nevoie sa curatati pavajul din beton amprentat (de exemplu curg cateva picaturi de ulei de la masina). Se curata foarte usor cu apa si detergent. Murdaria nu intra in profunzime deoarece betonul amprentat este protejat de o pelicula de lac protector.

Pavajele din beton amprentat reprezinta o solutie economic, astfel tariful pavajelor din beton amprentat fiind extrem de accesibile competitiv in comparatie cu pretul in pavarile cu lemn, granit, pavele, piatra naturala, sau alte modalitati. Pavajul din beton amprentat reuseste sa imite cu succes orice alt tip de pavaj existent la ora actuala pe piata, fiind extrem de rezistent la UV si la schimbarile bruste de temperatura, impermeabil, se poate aplica si pe planuri verticale si are imense calitati decorative.

Pavajele din beton amprentat pot fi folosite in pavarea drumurilor de acces, curti interioare si exterioare, poteci, terase, benzinarii, trotuare, zone pietonale, centre comerciale, hoteluri, campinguri şi parcuri de distracţii fatade sau garduri si crede-ti-ne ca nu aici se opreste aria lui de aplicabilitate; betonul amprentat se poate aplica pe orice tip de suprafata!

Are diferite denumiri, de la: beton imprimat, beton stampat, pavaj amprentat, beton stampilat pana la beton decorativ sau beton ornamental insa toate sunt unul si acelsai lucru, un pavaj modern: beton amprentat.

Este un tip de pavaj plin de avantaje, are impermeabilitate, rezistenta la inghet / dezghet, gama larga de modele si culori, aplicabilitate in planuri verticale, imiedica aparitia buruienilor, etc si este din ce in ce mai des folosit in amenajarile interioare si exterioare de proprietarii de locuinte, de firme si de ce nu si de municipalitati.

GALERIE FOTO - BETON AMPRENTAT MAR